maanantai 14. huhtikuuta 2014 | 10.53

Bloggers Inspirationday

Tästä ootte varmaan saaneet kuulla jo super monista blogeista, mutta hahaah vielä saatte lukea mun päivän tapahtumat!
Eli viime lauantaina klo 9:00 lähdettiin mun rakkaan Crissen kanssa junalla Helsinkiin. Oltiin ostettu junaan kaikenlaista super hyvää syötävää, jotka melkein siinä heti sitten hurahtivatkin meidän masuihimme. Matka sujui nopeasti ja oltiin Helsingissä joskus vähän ennen 11:00.
Ehdittiin siinä pyöriä jonkun aikaa kaupoissa, kunnes Siirit, Kia ja Anna tulivat! Käytiin yhdessä Starbucksissa hakemassa kahvit ja kaakaot, sitten alkoikin suunnistaminen Ravintola Sipulin Talvipuutarhaan!
Ulkona oli super kylmä, joten koitettiin mahdollisimman nopeasti päästä paikalle, onnistuttiinkin siinä! Vaikka aluksi meinattiin lähteä väärään suuntaan.. hahah.
Itse blogitapahtumassa oli jos jonkinlaista blogi-,media- ja valokuvaustuntia. Valokuvaaja Damian McGillicuddyn valokuvaustunti oli huippu. McGillicuddy on kuvannut mm. Vogueen ja muihin huippumuotilehtiin! Tapahtumassa oli myös monia yhteistyökumppaneita ja heidän tuotteitaan, kilpailuja ja esittelyjä! Saatiin myös lähdön yhteydessä näytepussit pullollaan tavaraa niistä lisää myöhemmin ;) (mm. hiusten värjäystä & mitä tarvitset matkalla - postauksia tulossa!)
Nälkäisinä suunnattiin tyttöjen kanssa Pizza Huttiin ja syötiin siellä hyvät ruuat, jonka jälkeen oli vuorossa hurjasti shoppailua ja kuvailua! Rahaa kului, mutta muutama ihanuus tarttui mukaan, niistäkin saatte kuulla seuraavassa postauksessa.
Kotiin lähdettiin 19:00 junalla ja oltiin Crissen kanssa kyllä aika väsyneitä jo silloin, mutta huippupäivä oli takana! KIITOS NÄILLE IHANUUKSILLE JOIDEN KANSSA VIETIN KOKO PÄIVÄN:
Crisse - Blondeorcotton , Siirit - Siiri&Siiri , Kia - Just go with it ja Anna - Anna Katariina ! love you


Arskat: H&M
Poolo: Zara
Nahkatakki: NeuLook
Karvaliivi: VILA
Farkut: Lindex
Kengät: Nike
Kello: Guess


p.s Kuvissa myös muiden tytsyjen kuvauksia!

xoxo eve

4 kommenttia:

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä