keskiviikko 7. toukokuuta 2014 | 12.07

Long time no see

Moikka murut! 
Musta ei oo taas liian pitkään aikaan kuulunut juurikaan mitään, mutta elossa ollaan hahha! Vappu meni super nopeesti. Keskiviikkona oltiin eka laittautumassa yhdessä Siirien, Crissen, Ninan ja Annan kanssa Siiri S.:n luona! Sieltä sitten valuttiin pikku hiljaa Vartiovuoren puistoon muiden nuorten sekaan. Oli ihana ilta, ihanien ihmisten seurassa. 
Torstai aamulla aikaisin Otto tuli perheineen hakemaan mua kotoota ja suunnattiin Helsinkiin. Siellä hypättiin Viking Lineen ja päädyttiin Viroon! Koko reissu oli t-ä-y-d-e-l-l-i-n-e-n. Shoppailtiin, nähtiin erilaisia paikkoja, syötiin hyvin ja sain viettää aikaa Oton kanssa. Tultiin perjantai-lauantai välisenä yönä takaisin ja arvatkaas mitä… Lähdin lauantai aamulla Viking Linellä piknik risteilylle joukkueen kanssa. Aika laiva painoitteinen vappu siis mulla! 
Nyt taas lähes normaalia kouluviikkoa viedään, paitsi että meillä on teemapäivät! Ja huomenna pukeudutaan Lissuiksi ja Pissiksiksi (öö kirjotetaaks se noi..?)! Hahah anyway kivaa tulossa. 
Maanantaina Siiri S. värjäsi mun hiukset! Käytettiin tosiaan tota Indiedaysin bloggaajapäivästä saamaani hiusväriä Lorealilta. Oon kyllä tyytyväinen ;) Tässä vielä videota tosta ja kuvia vapusta ja kaikesta tulossa seuraavassa postauksessa! 

xoxo eve

2 kommenttia:

  1. oliko laivalla vs ? :--)

    VastaaPoista
  2. Joo kaikilta Viking Linen laivoilta missä vappuna olin, löytyi VS:lle omat hyllyt :)

    VastaaPoista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä