sunnuntai 24. elokuuta 2014 | 4.18

Kakola ja rentoutumispäivä!


Oltiin siis viime viikon perjantaina Crissen kanssa kuvailemassa Kakolassa (idea saatiin Heikiltä, kiitos siitä!). Paikka oli meistä vähän karmiva, mutta kuvauspaikkana tosi siisti. Laitan teille tuloksia tonne alemmas sitten ;)
Lauantai aamulla lähdettiin äidin kanssa hakemaan Crisseä klo 10:00 kotoaan ja sieltä suunnattiin Naantalin kylpylään, 45 min kestävään klassilliseen hierontaan. Joka tuli kyllä todellakin tarpeeseen.. Sieltä sitten väsyneinä ja rentoutuneena mentiin Turun keskustaan Fontanaan kahville. Käytiin vielä parissa kaupassa ennen lähtöä. Kun sitten pääsin kotiin tajusin, että ei mulla oo avaimia mukana, eikä sitten mun vanhemmatkaan vastanneet puhelimeen. Onneksi Otto tuli pian pitämään mulle seuraa. Äidin ja Iskän tultua ja mun vaihdettua vaatteet lähdettiin aika pian Otolle, jossa otettiin päikkärit ennen leffaan lähtöä. Käytiin katsomassa siis tuo SexTape, joka oli ihan älyttömän hyvä! Leffailun jälkeen menin vielä hetkeksi Oton luo. 
Tänään aamulla lähdettiin Crissen ja Ninan kanssa super aikaisin Länkkärin Kirpparille! Ja taas tuli super ihania neuleita ja yks takkikin mukaan, hahah. Tästä päivästä ja ostoksista vasta myöhemmissä postauksissa. ;)
Mutta nyt siis perjantain kuvailut ja lauantailta jotain kuvia tässä!
"Spend a little more time trying to make something of yourself and a little less time trying to impress people…" -The Breakfast Club

xoxo eve

5 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja noi kuvat teistä on niin upeita!

  VastaaPoista
 2. Wau mitä kuvia! Ja tosi hyvä idea käydä kakolassa kuvilemassa, täytyy itsekkin uskaltautua varmaan sinne napsimaan muutama kuva :) Ja ihana tuo juomalasi, mistä lasipurkista se on tehty? :)
  http://henspeslittlethings.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi tosi paljon! Ja joo toi Kakola oli super siisti paikka ja sen ympäristössä oli kans tosi kivoja kuvaus paikkoja! Oltais tosi mielellään haluttu jotenkin päästä tonne sisälle, mut ei sitte päästy :/ Ja toi juomalasi on Fontaanasta, ja en tiiä oikeestaan mistä se on tehty. Varmaan joku vanha hillopurkki vaan, mut tosi kiva idea!
   Käyn tsekkaamassa sun blogin :)

   Poista
 3. Sulla on aivan ihana tyyli!! :)

  http://combering.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä