sunnuntai 28. syyskuuta 2014 | 4.18

Autumn is here

Todellakin se syksy on nyt täällä. Ilmat on kylmentyny oikeen todenteolla ja lämpimämpiä vaatteita pitää ruveta kaivamaan vaatehuoneen syövereistä. 
Mulla on koeviikosta nyt kaks koetta takana, toinen vähän epävarmemmin tuloksin ja toista odotan astetta korkeammalla tavoitteella takaisin. Huomenna mulla on luvassa historian koe, tiistaina biologia, keskiviikkona uskonto ja torstaina äikkä, joten vielä on lukemista edessä ihan runsaasti. 
Perjantain kokeen ja preppauksen jälkeen käytiin Siirin ja Beatan kanssa nopsaan ottamassa asukuvat taidemuseolla. Ilma oli jo tosi kylmä ja tuulinen, joten kuvausten aikana oltiin jokseenkin jäässä. Kuvailun jälkeen Otto tuli keskustaan ja käytiin yhdessä kaupoissa ja ihan super ihanassa uudessa Burger Kingissä, ja siitä tultiinkin meille. Löhöiltiin ja katottiin telkkaria koko ilta ja seuraavana aamuna mulla olikin 08:30-12:30 omat treenit ja Otto jäi meille vielä hetkeksi nukkumaan. 
Oltiin muutama viikko sitten hurjan TRX-treenin ja suihkun jälkeen kuvauksissa Ninan ja Crissen kanssa, jossa sekä Crisse, että Heikki Salonen kuvasi mua ja Ninaa. Oon tooooosi onnellinen sen kuvauksen tuloksista, mutta niitäkin lisää myöhemmin ;) 


Nahkatakki: Zara
Poolo: Zara
Laukku: Saksasta
Farkut: Zara
Kengät: Adidas Originals

"Happiness is not a destination. It is a way of life."

xoxo eve

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hei kuka tääl on upea :( no sinä honey <3

   Poista
 2. Tekisitkö postauksen vaikka jo tänään siitä työstä, kun valmennat Lahjan tytöissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah se mun työ ei siellä oo niin suurta, että saisin siitä kokonaisen postauksen, käyn joka maanantai pitämässä 3-4 vuotiaille yhdessä toisen ikäiseni ohjaajan ja vanhemman ohjaajan kanssa perusvoimistelua :)

   Poista
 3. Mitä kaikkee teet siel töis ku oot apuvalmentajana? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis periaattees kaikkee samaa mitä se vanhempi ohjaaja tekee. Paitsi et ainoastaan vanhempi ohjaaja suunnittelee tunnit ja me yhdessä sitte toteutetaan se :) Eli autan lapsia/näytän mallia ja opetan ns. Perusvoimistelun alkeita. Mutta koska tytöt on vasta niin pieniä nii se on kyllä vielä tosi alkeellisten juttujen opettelua :p

   Poista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä