lauantai 6. syyskuuta 2014 | 1.41

Good morning!

Siis hei herran jumala mun oli aivan pakko tulla postaamaan melkein heti uudelleen ja näyttämään teille noita tänään aamulla otettuja kuvia! Oon ihan innoissani, mun parasystävä on luonnonlahjakkuus tossa kuvaamisessa! Ja toinen tyttö mun lisäksi noissa kuvissa on Nina, super ihana. Meillä oli näissä kuvauksissa teemana jonkinlainen valo ja pimeys, vaaleus ja tummuus, hyvä ja paha jne. En tiedä näkyykö se näissä, mutta kuvat on vähän erilaisia kuin yleensä ja siksi niin hyviä ;)
Mitäs mieltä ootte? 

xoxo eve

16 kommenttia:

 1. dayum tosi mageita! missä tollanen paikka on :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja noi kuvat on otettu Turusta Kaarinasta päin.. Vissiin Ala-Lemu oli tarkempi sijainti! Super ihana paikka kuvata tollee tosi aikasin aamulla. :)

   Poista
 2. Vaau hienoja kuvia :-) Tykkään tosta ekasta kuvasta tosi paljon! Pitäis itekkin joku päivä herätä super aikasin ja mennä kuvailemaan tolleen sumun keskelle.

  kiialexandra.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! Ja joo tollee aamulla aikaisin saa muutenkin ihania kuvia!
   Käyn heti tsekkailemassa sun blogia :)

   Poista
 3. oi vitsi, tohon ekaan kuvaan tykästyin ihan täysin! Tossa näkyy tosi kivasti toi iso seitti tossa oikeessa reunassa.


  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Vähän oli pelottavaa kyllä kävellä näin hämähäkkikammosena tonne keskelle, koska noita seittejä oli ihan joka puolella! Mutta ne oli kyllä ihan super siistejä :D Kiitos tosi tosi paljon, käyn tästä piakkoin tsekkailemassa sun blogia :)

   Poista
 4. Vau on kyllä uskomattoman upeita kuvia! Voi kun itsekin pääsisi kuvattavaksi tällaisiin kuviin, joihin on käytetty aikaa ja vaivaa.. Sulla on muutenkin todella kivoja postauksia ja niin ihastuttava tyyli!

  http://ellanooran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon, suurin kiitos kuuluu kyllä kuvaajalle! Ja eikun vaan kuvailemaan, musta ainakin toi oli super hauskaa vaikka niin aikasin oltiinkin liikkeellä! :) Käyn piakkoin sun blogissa myös!

   Poista
 5. Kaks viimestä on ehottomat lempparit!!

  VastaaPoista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä