tiistai 7. lokakuuta 2014 | 8.00

My B-day

Oon kyllä edellisen viikon aikana tajunnu kuinka onnekas mä oikeesti oon. Mulla on maailman ihanin perhe, poikaystävä ja ystävät. Täytin 17 vuotta viime viikon keskiviikkona. Aamulla mut herätettiin lasillisella tuoremehua ja lahjaksi sain Bose-kaijuttimen, mikä todellakin tuli tarpeeseen. Kun tulin kouluun mun parasystävä Crisse toi mulle suklaarasian ja muistitikun. Suklaarasiasta hän sanoi sen verran, että se liittyy mun ja hänen torstaiseen tekemiseen ja muistitikulla oli ihana video minkä Crisse oli tehnyt.  Koulun jälkeen kävin kotona ja myöhemmin Otto tuli hakemaan mua. Mentiin heille ja sillä mua odotti niin ihana ylläri. Otto oli ostanut mulle ruusun, jätti ison nallen (jonka kanssa muuten nukun nykyään joka yö), iPhonelle pidikkeen/suojan??? En tiiä miks sitä kutsutaan.. mutta lenkkiä varten se oli ja sellasta itseasiassa tarvisinkin! Sain myös toy joyn, suklaata ja hotrodeja. Otto oli myös kirjottanu mulle maailman ihanimman kirjeen, joka sai mut itkemään onnesta.  Vielä keskiviikko iltana juhlistettiin äidin kanssa mun synttäreitä ja syötiin kaikkea tosi hyvää.
Torstaina koulun jälkeen (kun koeviikko muuten loppui, thank god) mentiin ensimmäiseksi Crissen kanssa syömään ihanat hamppariateriat Fontaanaan, jonka jälkeen lähdettiin hetkeksi kattomaan vaatteita kauppoihin. Ja löysin maailman täydellisimmän mekon, joka löytyy mun päältä ensi perjantaina. Pian Crisse alko kuitenkin viemään mua kirjastolle päin ja oltiinkin jo hetken päästä kauneushuone Ravensaran edessä! Siellä Crisse oli tilannut mulle ehkä maailman täydellisimmän suklaahoidon, jossa kaikki mun kynnet laitettiin kuntoon ja hoitoon kuului myös hieronta. Hoidon jälkeen Crisse antoi mulle ihanan korun ja sitten hypättiinkin torilla bussiin ja mentiin kuvaamaan päivän asukuvat. Toi päivä oli kaikin puolin täydellinen!
Perjantai-iltana mentiin Siirin, Crissen ja Mallan kanssa viettämään iltaa parin kaverimme luokse. Meillä oli tosi hyvä porukka siellä ja ilta oli ihana! Tuli naurettua, tanssittua ja vaikka mitä. Myöhemmin Otto tuli hakemaan mua ja mentiin heille yöksi. 
Lauantai aamulla meillä oli super rankka TRX-treeni MentorGymillä ja myöhemmin mentiin Oton kanssa shoppailemaan ja käytiin myös Coffee Housessa, missä siis ekaa kertaa Oton kanssa treffailtiin. Vielä lauantai-illalla Otto tuli meille ja katottiin yhdessä Vinoshowta, mikä muuten on aivan järkyttävän hyvä ohjelma!
Hahah ja vielä sunnuntainakin mulla oli tosi ihana päivä! Mentiin nimittäin Oton, oton äidin ja mun äidin kanssa laivaristeilylle. Huhhuh mul on ihana viikko takana maailman ihanimpien ihmisten kanssa. Tästä tuli nyt ehkä pisin teksti ikinä, mitä oon näihin kirjoittanut, joten respectit niille, jotka tän kokonaan jaksoivat lukea.. Ajattelin tehdä kokonaan eri postauksen niille kuville, mitä torstaina kuvailtiin Crissen kanssa, ettei tästä postauksesta tulis ihan yli pitkää. Joten tässä ainoastaan synttäritunnelmia ja kuvat ovat tällä kertaa siis ainoastaan kännykällä otettuja! :)


Oton lahja :*



Crissen kanssa :*






"Stop stressing over it, just let it be, everything will be ok."


2 kommenttia:

  1. Oi kuulostaa täydelliseltä, olet rakas <3

    -SS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olikin täydellistä, olet rakkaampi <3 ps. En oo unohtanut sitä sun korttia ;)

      Poista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä