maanantai 30. maaliskuuta 2015 | 3.36

The Liebster Award!

Minut on haastettu!

Aivan järisyttävän upean blogin kirjoittaja Soph nimittäin haastoi mut The Liebster Award -haasteeseen, jonka tarkotuksena on siis saada näkyvyyttä niille blogeille, joilla on alle 1000 lukijaa. Jutun idea on se, että vastataan haastajan esittämiin 11 kysymykseen ja keksitään omille haastettaville uudet kysymykset! 

Nyt siis mun vastauksiin:

1. Jos sinun pitäisi kuvailla itseäsi värillä, mikä väri olisit ja miksi?

- Vaaleanpunainen ehdottomasti. Tän kysymyksen vastausta mun ei tarvinnut sitten hetkeäkään miettiä. Mun huoneen seinät on vauvasta saakka ollut vaaleanpunaiset, vaikka ollaan muutettu niin muutettuamme ne maalattiin tällä värillä jälleen. Tosi moni on sanonut, että mun huoneesta saa melkein pään säryn, mutta mä rakastan tätä. Osittain myös mun kaapit on vaaleenpunaiset sekä sänky ja kaikki. Oon aina tykännyt paljon kaikista tyttömäisistä jutuista ja mikä niitä kuvastaisikaan värinä paremmin kuin vaaleanpunainen, joten kai mäkin sen värinen sitten olen.2. Uskotko horroskooppeihin?

- En lue niitä joka kuukausi tai muutenkaan seuraa niitä, mutta silloin jos satun lukemaan niin tietyllä tavalla kyllä alan uskoa niihin.

3. Lempivaatteesi?

- Ehdottomasti mun Italiasta ostettu MyT-shirt, tossa alempana kuvaa siitä! Rakastuin siihen ihan saman tien ja täällä blogissakin sitä on kyllä varsinkin kesällä näkynyt tosi paljon.4. Mikä on vanhin asia jonka muistat?

- Tää oli mulle tosi paha kysymys ja pitikin oikeen alkaa miettiä, että mitä mä edes muistan (???). Varmaan vanhin asia, jonka muistan todella tarkkaan on mun isoisän hautajaiset 2009.

5. Missä näet itsesi 10 vuoden päästä?

- Mulla on toivottavasti oma perhe eli mies ja lapsia ja teen töitä muodin parissa tai muun mikä mua oikeesti kiinnostaa. Saatan olla muuttamassa ulkomaille tai sitten asun jo siellä. Haaveena olis asua joskus jossain, missä on aina lämmin.

6. Kadutko tällä hetkellä mitään?

- Kadun tavallaan joitain asioita, mutta kun tarkemmin ajattelen niin ne asiat, mitä kadun on muuttanu mua parempaan suuntaan, koska oon oppinu niistä. Eli ellen olis tehny niitä asioita en olis tällänen, mitä oon nyt.  Joten voisin melkein sanoa, että en kadu.

7. Seuraava matkakohde?

- Kesällä Italiaan lemppareiden kanssa ;)

8. Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen?

- Hahah muistan vieläki mun ihan ensimmäisen blogin, luin sitä nyt myöhemmin ja häpesin silmät päästä. Sen ekan blogin aloitin varmaan ihan päiväkirja mielessä, mut tän toisen tein koska halusin alottaa ihan puhtaalta pöydältä ja kirjoittaa mulle tärkeistä asioista. Tosi monet esimerkiksi mun sukulaisista käy lukemassa tätä ja jos musta ei muuten oo kuulunut niin täältä sitten ainakin :D

9. Mikä asia saa sinut odottamaan kesää?

- Yleisesti odotan eniten lämpöä. Mua ei oo todellakaan luotu elämään kylmyydessä.. Odotan myös sitä että pääsee ruskettumaan ja ottamaan aurinkoa. Tapahtumista ootan just tota Italian reissua sekä Weekendiä. Onko muita muuten tulossa sinne?
10. Kyky pysäyttää aika vai näkymättömyys?

- Näkymättömyys. On ollut paljon tilanteita, jossa oon vaan toivonu ettei joku näkisi mua.. :D

11. Mikä on saanut sinut iloiseksi tällä viikolla?

- No nyt on maanantai ja koeviikko, joten vielä tällä viikolla ei oo juuri mikään saanut. Mutta viime viikolla Siirin kanssa vietetty viikonloppu, sekä perjantaina kun oltiin mun lemppari kaveriporukan kanssa istumassa iltaa Sannilla!


Noniin eli tässä vielä mun kysymykset niille ketä mä haastoin:

1. Mielipide omasta kotikaupungista?
2. Harrastukset? Ja niiden/sen hyvät ja huonot puolet
3. Lempiviikonpäivä?
4. Jos saisit päivän olla joku julkisuuden henkilö, kuka olisit ja miksi?
5. Ehdoton suosikki hajuvesi?
6. Paras/parhaat muisto/-t?
7. Paras lääke huonoonpäivään?
8. Kiharat vai suorat hiukset?
9. Lemppari musiikkityyli?
10. Kuinka kauan olet kirjoittanut blogia?
11. Jos saisit päättää, minkä ikäinen olisit nyt ja miksi?

Kiitos vielä haasteesta!

xoxo eve


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä