perjantai 15. toukokuuta 2015 | 5.44

Kuukausi kuvina

Taas on päässyt siis lähemmäs kuukausi vierähtämään mun edellisestä postauksesta ja tohon kuukauteen on mahtunut niiiiiin paljon kaikkea, että päätin tehdän tän postauksen kuvina, ettei menis liian tylsäksi. Nää kaikki kuvat on nyt tänne siirretty mun kännykän galleriasta, eivätkä siis ole mitään huippulaadukkaita, mutta eiköhän me tää kerta kestetä! 

// My last post was almost a month ago and that month has been very busy and a lot of things has been happened. I decided to do this post with pictures and all these pics are from my phone so they aren't the best but I think we'll survive.1. Oltiin viime kuun lopussa kuvailemassa asukuvia ihanan Siirin kanssa ja noita asukuvia ei ollakaan vielä täällä blogin puolella nähty (herran jestas tästä tulikin mieleen kuinka monet kuvat mulla onkaan postaamatta, huhhuh). Anyway toi tyttö on huippu!

2. Laaduton selfie myös viime kuun lopulta

3. Saanko esitellä, mun toinen perhe. Tää joukkue ja nää tytöt on mulle ehkä kaikkein lähimpiä ystäviä. Ollaan treenattu yhdessä ihan hurjia määriä ja tehty vaikka mitä, itseasiassa oon tossa kahden tunnin päästä lähdössäkin näiden tyttöjen kanssa Espooseen viikonlopuksi SM-kisoihin!

4. ...1. Viime vappu vietettiin suurimmaksi osaksi tän ihanan porukan kanssa. Näistä ihmisistä on tullut mulle niin läheisiä ja tärkeitä, ettei mitään rajaa. Vaikka vappu ei ehkä kaikkien osalta mennyt parhaiten, saatiin me silti yksi ihana muisto lisää.

2. Jep, viime perjantaina oltiin mun isän kanssa moottoripyöräilemässä, mikä ei todellakaan päättynyt kovinkaan hyvin. Jouduttiin kolariin, josta mut sitten vietiin suoraan ambulanssikuljetuksilla TYKS:in päivystykseen ja sairaalassa vietinkin sitten sen seuraavan yön tarkkailussa. Mitään vakavaa ei sattunut, mutta mun jalka meni sen verran mäsäksi, että väliin multa jää noi SM-kisat (meen siis vaan mukaan sinne tänään) ja kaikki muukin urheilu noin kuukauden ajaksi. Mua ei todellakaan oo luotu tälläseen makoiluun. MUR

3. Kuva vielä eilisistä treeneistä, tais tytöt väsyä, hups.

4. Ja vielä joku tän päivänen selfie lopuksi.

xoxo eveEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä