sunnuntai 17. tammikuuta 2016 | 1.31

#OJ20v

Huh mikä viikonloppu takana! Oltiin perjantaina koulun jälkeen lounaalla Oton kanssa ja tää ihanuus ei todellakaan osannut odottaa, mitä illalla tuliskaan tapahtumaan. Olin uskotellut hänelle, et baari olis meidän illan kohteena ja olin ostanut liputkin ihan vaan hämäystä varten. Myöhemmin kuulinkin Oton valittaneen ystävilleen ja läheisilleen, et miksei Eve muista sen synttäreitä ja miks sillon pitää mennä baariin..
Käytiin perjantaina 13:00 tekemässä vielä viimesiä ostoksia yhdessä Sannin ja Siirin kanssa. Oltiin jo päivää aiemmin leivottu Siirin kanssa ihana limejuustokakku ja käyty ostamassa muita juhlajuttuja! Perjantain kaupunkireissun jälkeen Annika ja Aaro hyppäsivät kyytiin mun minibemariin ja siitä suunnattiin Liedon Asemalle ja Riistamajalle. Alettiin järjestelemään paikkoja juhlakuntoon, meijän teemaväriksi oli puol vahingossa määräytynyt sininen ja se kyllä näkyi. Kakun pääliosa oli sininen, mukit ja serpentiinit oli sinisiä, booli ja mustikkashotit + kaikki muu. Tehtiin siis myös omakätisesti mustikkashotteja ja boolia. Molempiin oltiin tyytyväisiä! Laittauduttiin ja Annika, Sanni ja Aaro kävivät hakemassa meille vielä kebabia ja muuta ruokaa, et jaksettais painaa koko ilta ja yö.
Kuuden jälkeen Oton ystäviä alkoi virtaamaan paikalle ja Ottokin taisi olla jo Janin, Aleksin ja Sirun kanssa autossa "menossa hakemaan mua". Tässä kohtaa alkoi mun panikointi, yllättävää? Stressasin sitä, että jos Otto olisikin mielummin halunnut mennä baariin tai jos olisin unohtanut kutsua jonkun Oton läheisen ystävän. Olis se nyt ollu ihan kamalaa.
Otto puettiin vaippaan, vauvan hattuun ja tuttipullonkin hän sai käteensä. Silmät sidottuina Otto tuli Riistamajalle ja ylläri onnistui paremmin kuin luulin! Oikeastaan koko ilta meni super hyvin!
Kiitos kaikille Oton ihanille kavereille, jotka tulitte paikalle (osa jopa vähän kauempaa) ja teitte illasta ikimuistoisen. Erityiskiitokset Oton vanhemmille, SIIRILLE, Sannille, Annikalle, Janille, Aleksille ja Sirulle, jotka auttoivat oikein erityisen paljon järjestelyissä!


Kiitos kaikille ja paljon onnea rakas 20v!

xoxo eve

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä