sunnuntai 21. helmikuuta 2016 | 3.39

Penkkarit 2016

Huhhuh, väsymys painaa edelleen, mutta pakko oli tulla kertomaan teille tästä ihan huikeasta viikonlopusta, mikä on nyt takana päin. Keskiviikkona olin Sannin ja muiden abien kanssa koristelemassa koulua Tsykiatriseksi sairaalaksi. Voin sanoa, että aika pelottavaksi ja sekaiseksi me onnistuttiinkin sen saamaan. Illalla menin Sannille yöksi valmistautumaan penkkareihin!
Torstaina oli siis virallinen penkkaripäivä, joka alkoi opettajien ja muun henkilökunnan kahvituksella. Tämän jälkeen suunnattiin vaihtamaan mekot penkkariasuihin. Mä ja Sanni oltiin tosiaan hullut siiamilaiset kaksoset.. Ostettiin ihan oikea XXXXXL kokoinen paita ja oltiin koko päivä molemmat sen sisällä. Kuuma siinä tuli, mutta hauskaa oli! Onnistuttiin myös suttaamaan ihan jokaisen ykkösen ja kakkosen (niistä ketkä uskaltautui kouluun) naamat huulipunilla.. Ja taisi koulukin mennä vähän sekaisin. Kaiken sekoilun ja riehumisen jälkeen suunnattiin penkkarirekkoihin ja voin sanoa, että toi rekka-ajelu oli hauskempaa kuin olisin ikinä luullut! Ihmisiä oli tullut katsomaan ihan tosi paljon ja bongasin myös mun rakkaan yleisöstä (<3).
Penkkariajelun ja koulun siivoilun jälkeen suunnattiin Siirien, Sannin, Crissen, Mallan, Eemelin, Danun ja Eliaksen kanssa syömään ja illalla laittauduttiin Sannin luona, josta suunnattiin Penkkaribileisiin Apolloon. Toi ilta venähti vähän pitkäksi mun ja Sannin osalta, mutta ihan uskomattoman hauskaa kyllä oli!
Perjantaina oli lähtö 12:00 Tallinnaan ja matkan nimenä olikin Abi Goes Tallin 2016! Toisin sanoen Turun noin 1000 abia lähti suuntaamaan busseilla kohti Helsinkiä ja sieltä satamasta Tallinnaan ja Viru Hotelliin. Kaikki varmaan voi uskoa, että nyt ei ollut kyse mistään ihan rauhallisimmasta matkasta. Hotellin alakerran yökerho Amigo oli kokonaan varattu meille ja hotellista oli varattu kokonaisia kerroksia abeille. Seuraavana aamuna hotelli näytti aika surulliselta. Takana on siis nyt ihan älyttömän ihana matka! 


Mun menoa kannattaa myös seurailla snapchatissa sieltä mut löytää nimellä: evepro

xoxo eve

2 kommenttia:

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä