torstai 5. tammikuuta 2017 | 4.57

Pakkasta ja New Year

Okei. Se talvi iski silmille sillon kun sen ei todellakaan olis pitänyt iskeä. Just ennen uutta vuotta olin flunssassa ja kuumeessa, nyt kun oon just parantumassa siitä, iskee tällänen ilma. Mua ei oo luotu tänne kylmyyteen. 
Positiivisia asioita mun arkeen on kuitenkin mahtunut super paljon. Sanni oli Suomessa kaks viikkoa ja oli ehkä maailman parasta nähdä tota tytsyä pitkästä aikaa. Seuraavaksi me nähdäänkin vasta kesän puolivälissä.. Lisäksi vietin ihanan uuden vuoden Sauvossa uusien ja vanhojen tuttujen kanssa. Upeasta illasta kiitokset kuuluu Axulle!
Kouluunkin pääsin heti toinen päivä tammikuuta, joten loma oli tällä kertaa aiempaa lyhyempi. Toisaalta mä jo vähän ehtisin alkaa ikävöimään opiskelua ja luokkakavereita.
Uudenvuodenlupaus.. Kyllä mä sen tein. Tän toteutus on aikamoisen työn takana. Alkaa vähän tuntua, et tuli luvattua liikaa. 

1. -10kg mun kropasta veks puolessa vuodessa
2. Opiskelupanostus (I know, et kaikki aina sanoo tän. Viime lukukausi meni oikeestaan ihan hyvin, mut voisko joku pakottaa mut pitämään kiinni deadlineista)
3. Matkustan vähintään kahteen maahan
4. Vähintään kahdet festarit
5. Tee töitä hyvä nainen.
6. Elä jokainen päivä.
7. New tattoo

Mun uv lupaukset on massalupauksia, mut ne vaan on sellasia mistä mun oikeesti pitäis nyt pitää kiinni. Millasia lupauksia te teitte?


Cap: Zalando
Coat: Cristelle&CO , Stockmann
Hoodie: Faktoi
Jeans: Pull&Bear
Shoes: Dinsko

xoxo eve

1 kommentti:

  1. Iha varteenotettavat lupaukset kyl muuten mut eiks toi 10kg pudotus oo aiva liikaa?? Tai siis sitä meinaan et sul on niin kaunis sopusuhtainen kroppa jo nyt, mut tietyst sul on kyl oikeus tehä ja toimii just niinku haluut :p pelkään vaa ettei sust tuu liian laiha :/ mut, lycka till !

    VastaaPoista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä