sunnuntai 16. heinäkuuta 2017 | 11.17

TIME FLIES

Mihin kaikki aika on mennyt? Tai oikeastaan mihin tää koko kesä on kadonnut? 

Muistan edelleen kevään viimeisen koulupäivän ja sen lomafiiliksen, vaikkei mitään lomaa ikinä kuitenkaan ollut. Muistan kun mentiin luokkakavereiden kanssa yksille suoraan koulusta alkavan loman kunniaksi ja en saanut hymyä huuliltani, kun tajusin selvinneeni ensimmäisestä kouluvuodesta. Muistan ne ensimmäiset lämpimämmät päivät kun en meinannut uskoa, että ulkona oikeasti tarkeni shortseilla.
Kesän aikana on tapahtunut ihan älyttömän paljon asioita ja aika on mennyt jopa liian nopeasti. Aina välillä tuntuu, etten itse pysy tapahtumien ja ajankulun mukana lainkaan. Suurin osa ajastani on kuitenkin mennyt töissä ja loput ajasta ystävien, perheen ja kaikkien muiden seurassa. Päätin kesän alussa, että tästä kesästä tulee unohtumaton (ei kuitenkaan unohtumattomin, sillä viime kesää on suhteellisen vaikea päihittää. Kiitos siitä kuuluu SS:lle). 
Tähän mennessä kesä on ollut ihana, vaikka väsymys ja stressi ovat välillä meinanneetkin ottaa vallan. Negatiiviset asiat ovat kuitenkin jääneet aina unholaan kun on muistanut mitä kaikkea vielä on tulematta. 
Yksitoista päivää Milanoon. Kyllä, yksi mun unelmista käy alle kahden viikon päästä toteen. Lämpö, uusimmat trendit ja muodit, hyvä ruoka ja upeasti pukeutuvat ihmiset odottavat, enkä malta pysyä pöksyissäni. Toinen asia mitä odotan on Blockfestit. Festari, joka on jokaisen kesäni yksi kohokohdista, on noin kuukauden päästä. Matkaan lähdetään kenenkäs muun kuin SS:n kanssa. Hymy nousee korviin jo pelkästä Blockfest -viikonlopun ajattelemisesta.
Heti Blockfestien jälkeen Suomeen saapuu kuusi espanjalaista vaihtaria. Lähdettiin ihanien Sannan ja Siinan kanssa kv-tuutoreiksi ja muodostettiin ryhmä. Jokaisella meillä on kaksi omaa tuutoroitavaa, mutta loppupeleissä tuutoroidaan kyseistä porukkaa yhdessä. En jaksaisi millään odottaa espanjalaisten saapumista Suomeen. Olen jutellut omieni kanssa paljon ja molemmat vaikuttavat niin uskomattoman ihanilta ja avoimilta, että meillä tulee varmasti olemaan super hauskaa!

Sunglasses: H&M
Jacket: Pull&Bear
Bag: H&M
Shirt: Lindex
Trousers: Zara
Shoes: Nilson Shoes

Now playing: Drake - Signs

xoxo eve
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä