sunnuntai 6. elokuuta 2017 | 11.31

FALL & WINTER 2017

Milanosta on tulossa useampikin postaus, koska minulla riittää uskomattoman paljon kerrottavaa teille siitä reissusta. Nyt olisi kuitenkin tiedossa vähän pohdiskelua tulevan syksyn ja talven muodista. Milanossahan esillä on jo pitkään ollut syksyn ja talven mallistot. Kuvasin reissulla näyteikkunoita ja eri liikkeiden nukkeja minkä kerkesin, myöhemmin reissusta olisi tulossa vielä videokin! 

En itse jaksaisi millään odottaa syksyä ja olenkin jo pitkään ollut sitä mieltä, että Blockfestien jälkeen syksy on erityisen tervetullut. Syksy tulee olemaan minulle uskomattoman kiireinen ja siihen täytyy todella valmistautua. Opiskelut jatkuvat kiireisimpinä kuin viime vuonna, opiskelujen ohella olisi töitä enemmän kuin viime vuonna ja valmennustakin minulla tulee olemaan enemmän kuin viime vuonna. Samalla pitäisi selvitä kv-tuutorin hommista ja yleisesti opiskelijaelämästä. Täytyy toivoa parasta. Eniten kaikesta odotan kuitenkin syksyn muotia. Rakastan tulevia muotivärejä ja nautin siitä, että ulos lähtiessä voi heittää päälleen paksumpaa takkia ja huivia. Milano ja liikkeiden näyteikkunat tekivät housuissa pysymisen erittäin vaikeaksi nähdessäni Fall&Winter collectionit. 

Perinteisten syysvärien (oranssi, viininpunainen ja tummansininen) lisäksi tänä vuonna erittäin vahvassa osassa on synkkääkin synkempi musta, mikä sopii minulle paremmin kuin hyvin. Olen aina ollut suhteellisen All black -pukeutuja, vaikka tänä kesänä olenkin uskaltanut räväyttää useasti esimerkiksi räikeän punaisella. Musta on kuitenkin aina ollut valkoisen kanssa lempivärini. 

Toisaalta 2017 kesän räikeät värit, kuten keltainen, punainen ja sähkön sininen, eivät ole nekään kokonaan poistumassa. Erityisesti ihanan Versacen mallistot olivat väreiltään edelleen samoilla linjoilla kesän malliston kanssa. Versacen koko syys- ja talvimallisto rikkoo tänä vuonna rajoja isolla kädellä erityisesti värien yhdistelyssä. Kaikkia värejä sekoitetaan keskenään ja yllättävää kyllä, tykästyin lopputuloksiin (osa näkyy alempana kuvissa).

Erityismaininnan tarvitsee oma ikuinen suosikkini Frankie Morello (käykää kurkkaamassa heidän kotisivunsa TÄÄLTÄ). Olen löytänyt tämän merkin tänä vuonna ja kuten jotkut ovatkin jo huomanneet, saan heiltä suhteellisen paljon inspiraatiota omaan pukeutumiseeni. Morellon syys- ja talvimallistot ovat tänä vuonna lähes pelkästään mustavalkoiset (alin kuva). Vaatteet ovat todella erikoisia ja täynnä yksityiskohtia. Suomen kaduilla kyseiset vaatteet herättäisivät varmasti huomiota, mutta ainakin minulta huomio olisi pelkästään positiivista.  Nahka, höyhenet ja sulat, revitty diy -meininki ja maiharit sulattivat ainakin minun sydämeni hetkessä. Tälläkin kertaa jäin tuijottelemaan kyseisiä nukkeja pidemmäksikin aikaa ja vain ihastelin niitä. Morello ei pettänyt taaskaan.

Perinteiset Prada, Luis Vuitton ja Gucci toivat kaikki omissa talvimallistoissaan turkiksen jälleen pinnalle. Olen ikuinen turkistakkien fani, ei siitä pääse yli eikä ympäri. Kannatan tietysti tekoturkiksia, mutta olen myös tietoinen siitä, ettei kaikki näiden merkkien turkiksista ole suinkaan tekoturkista. Sain silti jälleen näiltä merkeiltä uskomattoman paljon inspiraatiota. Esimerkiksi Prada toi turkiksissaan esille täysin ennen näkemättömiä värejä. Turkiksia oli värjätty mm. sinisellä, räikeän pinkillä ja muilla erikoisemmilla väreillä. Kun kuulin tästä, olin aluksi järkyttynyt ja aivan varma, että värit saisivat turkikset näyttämään halvoilta ja Pradan ylellisyys kärsisi. Olin kuitenkin tuhottoman väärässä. Rakastuin joka ikiseen turkikseen, mitä näin Pradan liikkeessä. 







Now playing: Lana Del Rey feat. ASAP Rocky & Playboi Carti - Summer Bummer

xoxo eve

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä