maanantai 31. heinäkuuta 2017 | 13.08

BACK TO SCHOOL

Olen yksi niistä monista, joilla koulu alkaa tulevana kuukautena ja varsinkin monilla nuoremmilla, vaatteet ja asusteet ensimmäisenä koulupäivänä ovat super tärkeät. Muistan erityisen hyvin omat yläasteaikani, jolloin ensimmäisinä koulupäivinä rakastin laittautua normaalia paremmin kouluun. Koulu itsessään tuntui paljon mukavammalta ja hauskemmalta esimerkiksi uuden laukun, penaalin ja asukokonaisuuden kanssa. Kävin tänään katsastamassa Hansakorttelin tarjontaa Back To School -meiningin tiimoilta ja haluaisinkin nyt jakaa teille omia ehdottomia suosikkejani. 


Bikbokissa kuten todella monissa Hansakorttelin myymälöissä heti sisäänkäynnillä näkyy mustan, valkoisen ja denimin yhdistelyä. Kyseiset värit ja niiden yhdistelmät ovat vallanneet myös oman vaatekaappini. Kuten nämä kaikki viisi mallinukkea sen todistaa, helpoilla yhdistelyillä saa aikaan tyylikkäitä asukokonaisuuksia. Itse aion omana ensimmäisenä koulupäivänäni yhdistellä juuri näitä värejä, vaikkei se "eka koulupäivä" enää niin jännittävä olekaan, eikä asun tarvitsekaan niin super olla.


Tuleva syksy tuo tullessaan kirkkaan punaisen jo pitemmän aikaa muodissa olleen keltaisen rinnalle. Cubuksesta löytyy koulun alkuun ja ensimmäisiin koulupäiviin ihania asukokonaisuuksia. Rakastan itse yhdistellä synkän mustan rinnalle räikeämpiä värejä ja Cubuksen tarjonta on loistava sellaisten asukokonaisuuksien suunnitteluun. 


Myös Lindexillä kirkkaan keltainen ja kirkkaan oranssi nostavat päätään mallinukkejen asukokonaisuuksissa. Lindexilta löytyy uskomattoman paljon eri asuvaihtoehtoja koululaisille, sekä vanhemmille että nuoremmille. Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, ihanat trendit jatkuvat myös pienempien lasten vaatteissa. Lindexillä hinta-laatusuhde on myös aina ollut hyvin kohdillaan. Täytyy myöntää, että ylemmästä kuvasta mukaani saattoi lähteä muutama asukappale.Stockmann tunnetaan liikkeenä, josta löytyy kaikki tarvittava. Tänäkin vuonna koulun aloitukseen tarvittavat asut ja asusteet löytyvät kaikki sieltä. Rakastuin ensi silmäyksellä väriyhdistelmiin Stockmannin lasten mallinukkejen päällä. Erityisesti ala-asteelle menijöille Stockmannin valikoima on loistava.


Musta, valkoinen ja denim, one more time. Zarassa myös pienempien lasten puolella nämä värit ovat edustettuina aikuisten puolen lisäksi. Olen aina koko sydämeni pohjasta rakastanut Zaran lasten vaatteita. Olemmekin erityisesti Siirin kanssa käyneet lasten puolella ihan vain katselemassa asuja ja söpöjä pieniä vaatteita pelkästään niiden ulkonäön takia. 

Now playing: Pitbull, Jason Derulo - Educate Ya

xoxo eve

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä