perjantai 25. elokuuta 2017 | 9.39

LINNAN SALONKI

Tiedän, että monella turkulaisella on ollut pitkään vaikeuksia löytää itselleen sopivaa kauneushoitolaa. Olen itsekin usean vuoden ajan kuulunut kyseiseen porukkaan, mutta nyt voin vihdoin onnellisena sanoa löytäneeni itselleni täydellisen hoitolan. Linnan Salonki on ollut Äitini vakiopaikka jo jonkin aikaa ja päädyinkin joululahjan myötä itsekin kyseiseen salonkiin.

Itse olen tähän mennessä käynyt ainoastaan Linnan Salongin Sanna Leinon hoidoissa, mutta Salongissa työskentelee Sannan lisäksi myös ihana Katja Paakkanen. Linnan Salonki on perustettu vuonna 1998 ja Sanna on toiminut siinä yrittäjänä vuodesta 2010 lähtien. 
"Päädyin yrittäjäksi kauneudenhoitoalalle pitkän kypsyttelyn jälkeen vasta aikuisiällä, vaikka olen ollut alasta kiinnostunut jo lukioajoista lähtien" Sanna kertoo. Hänelle tarjoutui mahdollisuus siirtyä yrittäjäksi Linnan Salonkiin yrityskaupan myötä. Hän oli aiemmin työskennellyt Linnan Salongissa osa-aikaisesti kosmetologiopintojen aikana. 

Minä henkilökohtaisesti olin jo pitemmän aikaa kärsinyt ihosta, joka reagoi kaikkeen. Olin sitten stressaantunut, jännittynyt, syönyt liian vähän, syönyt liian paljon ja rasvaista, juonut vääriä juotavia jne, niin aina kasvoihini syntyi epäpuhtauksia. Samoin urheillessa, jos ihooni oli vähänkin jäänyt meikkiä, se näkyi 100% varmasti seuraavina päivinä kasvoissa epäpuhtauksina. Sanna osasi auttaa minua tässäkin asiassa, nimittäin elämääni astui pHformulan ihanat hoidot, joista kerron myöhemmin lisää. 
Linnan Salongilla on useita tehokkaita hoitoja sekä tuotteita erilaisiin iho-ongelmiin ja niiden ehkäisemiseen. Näiden kaikkien hoitojen lisäksi Salongista löytyy myös perinteisiä kasvohoitoja hemmotteluun ja virkistäytymiseen. Sanna ja Katja käyttävät tällä hetkellä kolmea eri hoitolasarjaa, laadukasta ranskalaista Guinotia (jonka silmänympärysvoide minulta muuten löytyy, suosittelen!), ihon häiriötiloja korjaavaa pHformulaa sekä Dermalogicaa.
Perinteiset kauneushoidot, kuten jalkahoidot, käsihoidot, ripsien ja kulmien kestovärjäykset ja kulmien muotoilu, päivä- ja juhlameikit, ihokarvojen poisto hellävaraisella sokeroinnilla sekä vartalohoidot löytyvät myös Linnan Salongista!

Jos itse koen olevani stressaantunut ja/tai ylirasittunut (mitä nyt sattuu tapahtumaan aika usein..), paikka minne suuntaan on Linnan Salongin hot stones -kuumakivihieronta. Se oli aikoinaan ensimmäinen käyntini Sannan hoidossa. Sain sen joululahjaksi ihanalta Äidiltäni ja en keksi juurikaan parempaa tapaa rentoutua. Tätä en vaan voi ikinä hehkuttaa tarpeeksi. 

Vaikka kaikki tällä hetkellä kuulostaakin kovin naisille suunnatulta, löytyy Linnan Salongista myös miehille oma hoitovalikoima. Ollaankin Äidin kanssa jo pitkään ajateltu, että jonain päivänä raahaamme Isäni hoitoon. Olen aivan varma, että kerta käynnin jälkeen hän haluaa toisenkin kerran. Nyt hänellä on vain liian iso ego siihen.

Ihaninta tässä on se, vaikka postaus onkin toteutettu yhteistyön tiimoilta, voin rehellisesti sanoa että sanoisin samat asiat ilman yhteistyötä. Olen koko sydämeni pohjasta rakastunut Linnan Salongin hoitoihin ja ihoni kuntoon tällä hetkellä. 





Linnan Salongin nettisivuille pääset TÄSTÄ 

Now playing: Skott - Mermaid

xoxo eve


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä