torstai 24. elokuuta 2017 | 4.18

NOT SURE IF THE BEST WKND EVER OR THE WORST

Nyt tiedän kokeneeni tunnerikkaimman viikonlopun koko elämäni aikana ikinä. Oltiin maailman rakkaimman Siirin kanssa viime viikonloppu siis Tampereella Blockfesteilla. Odotin noita festareita oikeastaan koko kesän festareista eniten, niinkuin moni varmasti jo tietääkin. 
Lähdettiin perjantaina jo suht aikaisin aamupäivällä ajamaan kohti Tamperetta ja koko matka fiilisteltiin tulevia artisteja, olin vaan niin älyttömän onnellinen juuri silloin. Pysähdyttiin matkalla vielä Ideaparkissa tekemässä viimeiset shoppailut (twin -paidat, sukkahousut, ruokaa, meikkivoide, huultenrajauskynä, juomat) ja jatkettiin siitä matkaa hotellille. Hotellina tänäkin vuonna meille toimi Hämeenpuiston Cumulus, joka on siis todella lähellä Blockfesteja ja sen takia sijainniltaan parhain mahdollinen noihin festareihin. 

Laittauduttiin ja kuunneltiin musiikkia ja naurettiin tyhmille vitseille, kunnes kaikki onnellisuus loppui lyhyeen. Saatiin puheluita, kuvia ja viestejä uskomattoman paljon Turusta. Aluksi ihmiset puhuivat jonkun jengin hyökänneen puukoilla, aseilla ja ties millä tuntemattomien ihmisten kimppuun, sen jälkeen puhuttiin isosta terroristihyökkäyksestä ja että joka puolella vaan lojuisi ihmisiä veressä. Täytyy myöntää, että meidän molempien elämät pysähtyivät hetkellisesti kokonaan. Soitettiin kaikille läheisille ja vaan itkettiin kaikki juuri laitetut meikit poskillemme. Viestejä ja puheluita tulvi kaikkialta, eikä oikein tiedetty mitä tehdä. Juhlatuuli oli hävinnyt ja Blockfesteilla ei ollut mitään väliä siinä kohtaa. Jokainen haavoittunut ja henkensä menettänyt oli liikaa ja väärin. En edes tiedä mitä kaikkia tunnetiloja kävin läpi sen muutaman tunnin aikana. Viha, pelko ja kuvotus olivat ehkä ne päällimmäiset ajatukset ja tunteet.
Kun tilanne oli jotenkin rauhoittunut lähdettiin Siirin kanssa kohti aluetta ja nyt jos joku Blockfestin järjestelyissä mukana oleva lukee tätä, niin hei c'moon se kahden päivän lippujen jono?! Hoidettiin kuitenkin Siirin kanssa jälleen kerran itsemme vähän nopeammin sisään ja vaikka mielessä oli koko ajan Turun tilanne, niin pystyttiin onneksi nauttimaan upeista artisteista. Perjantain jälkeen ei kuitenkaan lähdetty enää jatkoille, koska tuntui väärältä juhlia ja pitää hauskaa kun kotona kaikki asiat eivät todellakaan olleet kunnossa. Haettiin pizzat ja mentiin syömään ne hotellin sänkyihin. 

Lauantai oli noin 1000 kertaa parempi päivä. Aamu alkoi hotellin ihanalla aamupalalla ja laittauduttiin pitkään Siirin kanssa. Pelattiin meidän yhteistä (maailman parasta) juomapeliä, soiteltiin toisiin huoneisiin, naurettiin, tanssittiin, syötiin luksusruokaa (lihapullia, banaaneja ja hot rodeja) ja juotiin samoja juotavia, joita juotiin kesällä 2016, joka oli mun ja Siirin kesä. Lähdettiin festareille ja laulettiin ja tanssittiin, eikä välitetty muista. Vietettiin paljon aikaa myös Teemun ja hänen kavereidensa sekä ihanien Felician ja Cristan kanssa, kiitos seurasta! Profeettojen keikalla olin niin onnellinen Siiristä, että itkin sen takia. Kyseessä ei suinkaan ollut mikään känniparkuminen vaan todellinen tunteiden purkautuminen, mikä tuli itsellenikin ihan puskista.

Ai mitä tehtiin festareiden jälkeen lauantaina? Käveltiin noin 5km takaperin Tampereen keskustassa Slim Millin - Takaperin biisin tahtiin ja irrotettiin kaikki mikä irtosi. Hämmennettiin ihmisiä minkä ehdimme ja nauroimme mahat kipeiksi. Tämä on juuri se syy miksi mä rakastan koko sydämestäni tota naista. Me ei tarvita ketään muita siihen, että meillä on hauskaa. 




Now playing: Slim Mill - Takaperin

xoxo eve


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä