perjantai 20. lokakuuta 2017 | 12.06

SYYSJUHLAAN

Rakkauteni syksyä kohtaan on jotain sanoin kuvailematonta. Mielipiteitä on monia, mutta minusta luonto on kauneimmillaan juuri nyt. Vaikka sataa ja on pimeää, nautin juuri tästä vuoden ajasta kaikkein eniten. Myös pukeutumisen osalta syksy on parasta aikaa. Vuoden 2017 syksy on pitkästä aikaa muodin osalta hieman erilainen! Värit ovat kaukana synkkyydestä, mikä on mielestäni ihanaa vaikka ikuinen all black -pukeutuja olenkin pitkään ollut. 
Erityisesti syksyn juhlapukeutuminen ansaitsee minusta erityismaininnan. Rakastan laittaa ihanien asujen päälle upeita takkeja, huiveja, hattuja ja käsineitä. Pukeutumisesta tulee paljon viimeistellympää ja näyttävämpää. Samasta asusta saa luotua myös monta erinäköistä kokonaisuutta juuri näillä yksityiskohdilla. 

PUFF

Iso on kaunista tänä syksynä. Muhkeaakin muhkeammat toppatakit ovat ottaneet ison roolin syksyn pukeutumisesta, mikä on mielestäni loistavaa. Tänä syksynä on erityisen trendikästä pukeutua lämpimästi. Ei tarvitse hyristellä pikku nahkatakeissa, vaan voi muodikkaasti pukeutua ihaniin värikkäisiin ja isoihin toppatakkeihin. Isoja toppatakkeja olen itse hankkinut mm. Hansakorttelin H&M:stä, Zarasta sekä Cubuksesta. Bikbokissa on myös useita eri vaihtoehtoja. Värejä löytyy joka maun mukaan, hopeaa, mustaa, valkoista, oranssia, kultaista, vaaleanpunaista, punaista, you name it!

SAMETTI

Sametti tuli kuvioihin jo kesällä, mutta se on tullut jäädäkseen. Se on kankaana ja materiaalina erityisen juhlavaa, joten syksyn juhliin se on nappivalinta. Yksi samettipintainen tuote per asukokonaisuus on hyvä ja turvallinen linja. Sen yhdisteleminen muihin materiaaleihin on kuitenkin helppoa, joten suosittelen rohkeasti kokeilemaan! Ostin itse Carlingsilta muutama viikko sitten ihanan ja yksinkertaisen mustan samettimekon, täytyy myöntää että olen korviani myöden rakastunut siihen. 

GLITTER

He, jotka minut parhaiten tuntevat, tietävät että nyt puhutaan heikkoudestani. Henkilökohtainen mielipiteeni on, ettei glitteriä voi olla koskaan liikaa... Se nähdään myös syksyn juhlapukeutumisessani. Onneksi vaateliikkeet antavat glitterin näkyä myös syksyn mallistoissaan, niin ei tuota vaikeuksia tämä asia lainkaan! Stockmannilta, Bikbokilta ja H&M:ltä olen löytänyt tähän ihan älyttömästi loistavia tuotteita. 

FLOWERS EVERYWHERE

Sametin lisäksi myös ihanat ja värikkäät kukkakuosit nähtiin jo kesällä. Onneksi nekään eivät ole mihinkään katoamassa. Kukkakuosin yhdistely yksivärisiin vaatteisiin ja asusteisiin on helppoa ja sen avulla asusta ei varmasti tule tylsä. Kesän ajan vierastin kukkakuosia jostain tuntemattomasta syystä, mutta syksy on tuonut kukat myös omaan vaatekaappiini! 

OVERALL

Instagram seuraajani ovat varmasti jo huomanneet kuinka rakastunut olen tähän trendiin. Overall tarkoittaa siis saman kuosin jatkumoa yläosasta alaosaan. Hankin ensimmäisen overall -kokonaisuuteni Hansakorttelin H&M:stä Bieberin uusimmasta collectionista. Myös juhlamuodissa Stockmannilta löytyy upeita asuja juuri tähän trendiin. Marimekko on myös aina ollut tunnettu upeista ja näyttävistä kuoseistaan. Annan ääneni näille molemmille liikkeille tässä kohtaa. 

Hansakorttelissa on huomenna (21.11. lauantaina) tiedossa kaksi upeaa muotinäytöstä, jotka esittelevät juuri syksyn juhlamuotia! Jos siis juhlakauden asukokonaisuudet on vielä hukassa, kannattaa ehdottomasti sieltä lähteä hakemaan inspiraatiota. Kello 13:00 ja 15:00 lavalla sädehtivät upeat mallimme. 






Now playing: Hurja - Kato

xoxo eve

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä