maanantai 6. marraskuuta 2017 | 5.56

WHAT IS PHFORMULA?

No ainakin minun todellinen lifesaver.
Olen jo pidemmän aikaa tehnyt ihanaa yhteistyötä Linnan Salongin kanssa ja nyt halusinkin avata teille hieman sitä, mikä juuri minut sai koukuttumaan kyseiseen Salonkiin.
Jokaisen iho on täysin yksilöllinen, mutta tiedän monia jotka painii täysin samojen asioiden parissa kuin minä jonkin aikaa sitten.
- Jos jännitin jotain tai stressasin paljon jostain, se näkyi 100% varmuudella epäpuhtauksina ihollani
- Jos urheilin ja kasvoilleni oli jäänyt meikkiä, se näkyi 100% varmuudella epäpuhtauksina ihollani
- Jos minulla oli kuukautiset, se näkyi 100% varmuudella epäpuhtauksina ihollani
+ Noin sata muuta syytä mitkä näkyi 100% varmuudella epäpuhtauksina ihollani.

Linnan Salongin ansiosta löysin kuitenkin ratkaisun tähän, nimittäin pHformulan A.C.N.E. Kyseinen tuotesarja oli minulle täysin tuntematon entuudestaan ja uskon sen olevan tuntematon myös monelle teistä. Siksi päätimmekin yhdessä Linnan Salongin kanssa kertoa tästä teille kaikille.

pHformula -brändin laboratorio, päätoimisto sekä koulutuskeskus Skin Academy sijaitsevat Barcelonassa, Espanjassa. Brändi on luotu vuonna 2010. pHformula -ihonhoitosarja on tarkoitettu ihon toimintahäiriöiden korjaamiseen ja ihon eheyttämiseen. pHformulan avulla hoidetaan neljää erilaista ihon tilaa; ikääntyminen, pigmentoituminen, akne sekä krooninen punoitus (rosacea).

Linnan Salongin ihana Sanna suosittelee pHformula -hoitoja asiakkaille, jotka haluavat näkyviä hoitotuloksia ja jotka eivät ole saaneet ihon toimintahäiriöitä korjattua perinteisten kosmetiikkatuotteiden ja hoitolahoitojen avulla. pHformula -hoitoja kannattaa kokeilla vielä ennen kun harkitsee lääkitystä akneen tai krooniseen punoitukseen (rosacea).

Ennen kuin pHformula hoidot aloitetaan, asiakkaalle tehdään alkukonsultaatio, jossa selvitetään mahdolliset kontraindikaatiot hoidon suorittamiselle, kuten esimerkiksi raskaus tai tietyt iholle tarkoitetut lääkekuurit. pHformula tuotteet sopivat kuitenkin hyvin asiakkaille, jotka ovat herkistyneet kosmetiikkatuotteille. pHformulan tuotteissa ei ole lisättyjä tuoksuja. Tuotteet eivät sisällä; väriaineita, lanoliinia tai mineraaliöljyjä, parabeeneja, eikä komedogeenisiä (ihohuokosia tukkivia) aineita.

"Valitsimme pHformulan Linnan Salonkiin, koska haluamme tarjota asiakkaillemme tehokkaan hoitolasarjan, jolla saavutetaan näkyviä tuloksia ihonhoidossa jopa muutaman hoidon avulla. Lisäksi pHformula -hoidot ovat kestoltaan lyhyitä, noin 30 minuuttia, joten ne sopivat hyvin monen kiireisen asiakkaan aikatauluihin. PHformula -hoidot sopivat hyvin hoitolan toisen korkeatasoisen ihonhoitosarjan, ranskalaisen Guinot'n rinnalle täydentämään hoitovalikoimaa."
 - Sanna Leino, Linnan Salonki

Omasta kokemuksestani voin todella olla samaa mieltä asioista Sannan kanssa. Toki epäpuhtaudet eivät kokonaan ole poistuneet elämästäni, mutta voin onnekseni todeta niiden vähentyneen näkyvästi. Myös läheiseni ovat kehuneet ihoni hyvää kuntoa ja olen saanut kiittää siitä juuri tätä tuotesarjaa. Jos siis kärsit samoista ongelmista, kuin minä aiemmin, käänny Linnan Salongin puoleen.
Hoito kerrat ovat olleet miellyttäviä ja kokemukseni ovat jokaisella kerralla olleet ainoastaan positiiviset. Pitkästä aikaa kehtaan jopa lähteä ihmisten ilmoille ilman meikkivoidetta tai muita peiteaineita.


Linnan Salongin Facebook -sivuille pääset TÄSTÄ.
pHformulan Facebook -sivuille pääset TÄSTÄ.

xoxo eve
Now playing: Migos - T-Shirt



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä