tiistai 13. helmikuuta 2018 | 4.04

K O T I H O I D O T


Päästään taas pitkästä aikaa aiheeseen, josta rakastan kirjoittaa teille.
Jonkin aikaa sitten kerroin löytäneeni pHformula -hoidot, jotka pelastivat minut huonosti voivalta iholtani. 
Virallisten hoitojen lisäksi samassa paketissa tulevat kotihoidot, joita olen aktiivisesti useamman kuukauden jo käyttänyt. 


Yhdessä Linnan Salongin kanssa teemme postauksen pHformulan omasta ihon pinnoitushoidosta (A.C.N.E), jossa olen käynyt noin neljän viikon välein. Ajattelin kuitenkin itse kertoa teille pHformulan tuotteista, joita käytän kotona.
Jotta ihosi pääsee parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen, vaatii se jonkin verran salonkihoitojen lisäksi myös kotihoitoja. 
Ennen pinnoituskäsittelyä kannattaa 2-3 viikkoa käyttää pHformulan omaa hoitoihin valmistelevaa reseptituotetta (A.C.T.I.V.E. formula). Käytin itse kyseistä tuotetta kaksi viikkoa ja aluksi ihmettelin miksi sitä oikein laitetaan, mutta käytön yhteydessä huomasin pian sen jo itsessään tekevän ihostani vahvemman ja raikkaamman. On ihanaa mennä nukkumaan raikkaan ja puhtaan ihon kanssa.

Pinnoitushoidon jälkeen käytin pHformulan päivä- sekä yövoiteita. Hoidon jälkeen on erityisen tärkeää pitää yllä uv-suojausta. Sen vuoksi suosittelen pHformulan päivävoidetta, U.V. protect SPF 50+, jossa on uv-suojaus jo itsessään. Päivävoide on ihana laittaa esimerkiksi meikin alle, sillä se ei jätä ihoa rasvaiseksi, mutta suojaa sitä kuitenkin koko päivän ajan. Käytän hoitojen jälkeisinä viikkoina myös pHformulan tarjoamaa sävyttävää C.C. voidetta, C.C. cream SPF 30+ , jossa on myös uv-suoja! Toki meikkifriikkinä laitan siihen päälle vielä omaakin meikkivoidetta... Hah.


Jokaisena iltana rutiineihini kuuluu meikkien puhdistus pHformulan E.X.F.O. cleansella. Olen elämäni aikana käyttänyt noin sataa erilaista meikinpuhdistus tekniikkaa ja olen päätynyt siihen, että voidemainen koostumus sopii omalle iholleni parhaiten. Toki täytyy muistaa, että jokaisen iho on erilainen, joten kannattaa kokeilla useita eri vaihtoehtoja.
Pesun jälkeen käytän pHformulan P.O.W.E.R. essence tonicia. En ollut aiemmin kuullutkaan suoraan kasvoille suihkutettavasta kasvovedestä ja aluksi epäilinkin tämän tuotteen kykyä todella puhdistaa kasvoni. Tuote kuitenkin jättää kasvoille todella raikkaan ja puhtaan olon. (Minun nro. 1 suositus näistä kaikista tuotteista)

Pinnoitushoidon jälkeen iho on todella herkillä, joten on todella tärkeää pitää huolta ihon kunnosta hoitojen ulkopuolellakin. Vaikka pHformulan A.C.N.E. -hoidot vaativatkin paljon varsinkin minunlaiseltani ihmiseltä, joka aiemmin vain pesi kasvonsa millä sattuu ja sen jälkeen vähän pyyhkäistiin jollain kasvovedellä, niin tulokset ovat olleet huimia. Teen nykyään kaiken puhdistus- ja hoitotyön iholleni enemmän kuin mielelläni. 


Käy kurkkaamassa lisätietoa pHformulan tuotteista TÄÄLTÄ.
Seuraa Facebookissa: Linnan Salonki & pHfromula Finland
Instagram: @pHformulafinland

Now listening: Jax Jones - Breathe

xoxo eve


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä