keskiviikko 8. lokakuuta 2014 | 12.34

RAD

Nyt on teille luvassa siis niitä viime postauksessa lupaamiani asukuvia, joita käytiin Crissen kanssa kuvailemassa viikko sitten torstaina. Löydettiin jälleen mahtavia paikkoja kuvata ihan keskustan läheltä, kyllä täältä Turusta vielä 17 vuoden jälkeenkin löytyy aina uutta. 
Oon nyt myös ajatellu alkaa kirjottaa blogia jonkun verran myös englanniksi. Ihan oman oppimisen ja jos jostain muualta päin maailmaa joku joskus tänne kurkkii niin ymmärtää edes vähän jotain. Oikeestaan toivonkin, että täst blogista tulis globaalimpi joskus. Yleensä kirjotan myös sen englanninkielisen tekstin vähän "tiivistelmänä". Täydellistä ja virheetöntä englantia en todellakaan lupaa, mutta parhaani yritän, haha :D

// Last thursday I was taking pictures with my best friend Cristina and once again we found a lot of amazing photography places. I've been living here for 17 years and still can find new beautiful places. 
This is my first blogpost also in english. I started to write in english because I can learn it better and also it would be amazing if I could have readers from other countries too. My english isn't perfect, but I'll try my best :)
coat: H&M
shirt: Zara
trousers: Bikbok
shoes: Adidas Originals
clock: Guess
bag: from Germany"I couldn't be more happier."

xoxo eve


4 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia! :) Ja ihanan persoonallinen asukokonaisuus!

  Asuin kaksi vuotta Turussa, tuollaista makeeta paikkaa ei tullut kyllä nähtyä! VAU :)

  Oivoi, halusin kommentoida mutten millään jaksa nyt kirjautua omalle tilille joten siksi kirjoitan anonyyminä nyt! :D
  <3: enni

  http://elamaa-enni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tositosi paljon! :) Ja joo näitä paikkoja on täällä enemmänkin ja oon nyt vasta parin kuukauden sisällä löytänyt nää! Hahah paras tapa löytää kuvauspaikka on vaan lähteä kävelemään johonkin :D Hei meenkin heti tästä kurkkailemaan sun blogiisi :)

   Poista
 2. tää asu on SUPER! sulla on mieletön tyylitaju :-) !!!!

  VastaaPoista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä