lauantai 27. kesäkuuta 2015 | 13.08

OJ&ES

Sain tossa yhtenä päivänä vihdoin ja viimein raahattua mun poikaystävän kuvauskeikalle Turun Itäharjuun. Kuvaajana meillä oli super ihana Siiri ja saatiinkin tosi hyviä otoksia, vaikka ilma olikin ihan päin pyllyä. Toi paikka missä kuvattiin kuuluu mun lempparipaikkoihin Turussa. Ei se ehkä kauneimmasta päästä ole, mut jokin siinä viehättää.

 
 
 

Sunglasses: Ebay
Hoodie: Lindex
Dress: Zara
Clock: Guess
Shoes: Adidas Originals Superstar

"Yeah we're dressed in black from head to toe. And we'll wear it until they found a darker color."


xoxo eve
6 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia! :) Toi paikka on kyl kieltämättä tosi cool!

  ❀Cinderella Days❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! Ja joo toi paikka on kyl jollain taval tosi karmiva mut sit taas jotain siistii siin on. Se on siis hylätty tehdas, joka on täl hetkel tollases graffiti käytössä, mut tuol sisällä on kaiken maailman huonekalui ja muita tavaroita tuotu sinne. Yks päivä ku käytiin siel ni sinne oli tuotu ihan sikana tuolei ja ne oli siel iha sen näkösesti ku joku olis pitäny jotain luentoo siellä. Pitäis uskaltaa joskus yöllä mennä tonne.

   Poista
 2. hei, sulle on Liebster Award blogissani : http://kiia-sofia.blogspot.fi/2015/06/the-liebster-award.html :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii apua, oon jo kerran osallistunu tohon juttuun, mut noi kysymykset näytti kyl eriltä ni voisin jossain kohtaa ton uudestaankin tehä :)

   Poista
 3. Sain käsityksen että olette eronneet Oton kanssa? ;o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aika pitkä preikki meillä olikin tossa muutama kuukausi sitten. Mut ihmiset ketkä on luotu toisilleen löytää kyllä aina toistensa luo loppujen lopuks kävi mitä kävi ;)

   Poista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä