sunnuntai 23. elokuuta 2015 | 10.17

Copenhagen's Tivoli Gardens

Meidän pitkällä kesälomareissulla pistäydyttiin myös Kööpenhaminassa. Oltiin siellä tosin vain yksi yö, sillä seuraava yö meidän tuli yöpyä jo Tukholmassa. Iskä oli kuitenkin varannut meille hotellin ihan Tivoli Gardensin vierestä ja päätettiinkin lähteä sinne illalla kävelemään ja katselemaan paikkoja. Vähän kipeänä ei nuo heiluvat ja kieppuvat laitteet oikeen innostaneet, joten päädyin vaan katselemaan ihania putiikkeja ja rakennuksia. Käytiin myös syömässä Italialaisessa ravintolassa, joka sijaitsi Tivolin sisällä. Gardens ei tosiaan ole tavallinen tivoli, sillä laitteiden lisäksi siellä järjestetään viikottain erilaisia keikkoja ja useita maailmankuuluja julkimoja siellä onkin nähty. Sen lisäksi siellä on kymmeniä ihania ja erilaisia ravintoloita ja kauppoja. Suosittelen ehdottomasti poikkeamaan jos Kööpenhaminassa päin liikutte!


Jacket: Adidas Originals Rita Ora
Jeans: Zara
Shoes: Adidas Originals ZX Flux


"When you are traveling, you are what you are, right there and then. People don't have your past to hold against you. No yesterdays on the road." - William Least-Heat Moonxoxo eve


2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia! :) Ja aivan ihana toi Adidaksen takki ♥ Kelpais kyllä mullekkin :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tosi paljon! Toi takki oli mun mielessä myös tosi kauan, kunnes vihdoin löysin sen Prahasta Adidaksen Outlet-myymälästä! :)

      Poista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä