tiistai 25. heinäkuuta 2017 | 3.58

MILAN I'M COMING

Milanon reissu lähestyy ja makaan kotona kuumeessa ja ihan jäätävässä flunssassa. Mun tuuria? Kyllä.
En aio antaa kuumeen tai flunssan kuitenkaan estää tai pilata mun unelmien reissua, josta on unelmoitu nyt jo niin kauan. Jopa kuumeessa selailen netistä eri paikkoja joissa haluan käydä ja joita haluan nähdä, mietin eri asukokonaisuuksia mitä otan mukaan ja erilaisia kuvia joita haluan paikan päällä ottaa. Jos teillä on jotain ehdotuksia tai ideoita, niin haluan todella kuulla!
Hotellina toimii NYX Milan, joka on vain 1,5km päässä Milanon viralliselta muotialueelta ja 3 minuutin kävelymatkan päässä Stazione Centrale -rautatieasemalta. 

Milano on täynnä erilaisia nähtävyyksiä, joiden näkeminen minua kiinnostaa uskomattoman paljon. Toki aika Milanossa on rajallinen, joten jotkut monista upeista nähtävyyksistä täytyy jättää seuraavaan kertaan. 
Duomo di Milano kuuluu varmasti jokaisen Milanossa kävijän must go -listaan. Kyseistä upeaa kirkkoa rakennettiin yli 500 vuotta ja rakennuksen miljoonat yksityiskohdat ovat todella näkemisen arvoisia. Internet on täynnä turistien kirjoittamia arvosteluja, joissa puhutaan henkeä salpaavista kokemuksista ja haluan itse kokea saman.
Samoin jokaisen peruskoulun käyneen tuntema Pyhä ehtoollinen -maalaus kuuluu nähtävyyksiin, jotka haluan kokea ja nähdä omin silmin. 

Niinkuin arvata saattaa, eniten kuitenkin odotan shoppailua. Totta kai Piazza del Duomo, eli Milanon keskusaukio, on nähtävyyksien ja ravintoloidensa lisäksi mahtava ja perinteinen shoppailupaikka. Sen lisäksi olen kuitenkin pitkään kuolannut Quadrilatero d'Oroon eli Kultaiseen neliöön pääsemistä. Se on helposti yksi Milanon tunnetuimmista ja tyylikkäimmistä ostosalueista. Se on muodostunut Via Monte Napoleonen eli Monte Napon ympäristöön. Sieltä löytyy mm. Guccin ja Versacen -liikkeet, jotka ovat sijainneet alueella jo todella pitkään. 


Once again the whole outfit is from H&M.

Now playing: SahBabii - Purple Ape

xoxo eve

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä