maanantai 1. helmikuuta 2016 | 11.37

Studying and coaching

Viimeinen lukion virallinen koulupäivä takana. Jos rehellisiä ollaan niin ei ollut kyllä yhtään haikeaa. Tiedän, että tuun kuitenkin näkemään niitä ihmisiä keiden kanssa oon koulussa ollut, myös vapaa-ajallani ja toi paikka on lähiaikoina vaan saanut mut stressaantuneeksi. Ehkä se haikeus tulee sitten muutaman vuoden päästä. Puhuttiin myös Siirin kanssa, että lukioiden vaihtaminen kesken aiheutti meille sen, ettei juurikaan tunnesiteitä kouluja kohtaan ole ehtinyt syntyä. 
Tänään oltiin Siirin kanssa kuvailemassa, jonka jälkeen suunnattiin tuttuun ja turvalliseen Robert's Coffeehen. Siellä aika vierähti opiskellen, surprise surprise. Ahkeran opiskelun jälkeen suunnattiin perinteiseen tapaan Varissuon jäähalille pitämään TPS jääkiekkojunnuille treenit.
Nyt alkaa siis lukuloma, toisin sanoen armoton lukeminen. Lukuloman alussa on jo muutama yo-koe, nimittäin englannin kuuntelu sekä äidinkielen tekstitaidon koe. Sitten on myös penkkarit! Huh, se on kanssa hetki jota mä en malta odottaa. Torstaina 18.02.2016 on edessä rekka-ajelu ja illalla on Apollossa luvassa penkkaribileet, perjantaina 12:00 lähdetään abien kanssa kohti Tallinnaa ja kotiin tullaan la-su yöllä! Hurjasti kaikkea siis vielä edessä, huomenna on muuten myös yksi isompi juttu. Nimittäin tatuointi, wtf.


Flur Coat: Cristelle&CO (Stockmann)
Dress: Ginatricot
Clock: Guess
Shoes: Adidas Originals

"If you have a dream, don't just sit there. Gather courage to believe that you can succeed and leave no stone unturned to make it reality."

xoxo eve


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä