sunnuntai 14. elokuuta 2016 | 11.30

Museum of broken relationships

Tää päivä on vierähtänyt ihan siivillä. Aamulla lähdettiin äidin kanssa junalla kohti Helsinkiä, jossa meidän päämääränä oli Helsingin kaupunginmuseo. Siellä on nyt kesän aikana järjestetty globaali näyttely, johon ihmiset ovat saaneet tuoda tavaroita, jotka muistuttavat rikkoutuneista parisuhteista. Jokaiseen tavaraan oli liitetty oma tarinansa ja muistonsa. Tarinoiden seassa oli sekä positiivisia, että negatiivisia muistoja, joista osa kolahti muhun pahastikin. Vaikka yritin pysyä lujana, en pystynyt lähtemään museosta itkemättä. Ihmiset olivat todella avautuneet ja jakaneet tosi henkilökohtaisiakin asioita, mikä teki näyttelystä tosi vakuuttavan. Jos mä jotain museota voin suositella, niin se on tämä. Ihan mahtava idea.
Kulttuurin jälkeen mentiin äidin kanssa Esplanadin Strindbergiin viinille, josta jatkettiin shoppailun merkeissä. Vaikka lupasin itselleni, etten osta enää vaatteita, tulin kotiin neljän pussin kanssa. Ihana päivä takana, ihanassa seurassa.


xoxo eve

2 kommenttia:

  1. Itsekin kävin katsastamassa tuon näyttelyn juuri tänään! Oli kyllä todella mielenkiintoinen kokemus, kun jotkut tarinat sai hymyn huulille ja toiset taas kyyneleet silmiin.

    VastaaPoista
  2. Alkoiko sulla jo medianomi-opinnot?
    Toivottavasti kirjoittelet niistäkin jotain.

    VastaaPoista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä