torstai 1. helmikuuta 2018 | 3.30

L O N D O N
Vietettiin ihanan Siirin kanssa Lontoossa pidennetty viikonloppu viime viikolla. Idea reissuun lähdöstä tuli Black Fridayn jälkeisenä Cyper Mondayna ja lennot varattiin oikeastaan heti. 
Matkat kohteeseen ja takaisin menivät lentopelkoisena itkien ja turbulenssia riitti molempiin suuntiin vaikka muille jakaa. Päästiin kuitenkin kohteeseen ehjin nahoin ja innostus alkoikin heti koneesta ulos päästyämme. 
En tiedä kannattaako tätä myöntää, mutta jätimme suosiolla Siirin kanssa tunnetuimmat turistirysät välistä ja googlasimme: "The best Instagram spots in London". Täytyy myöntää, ettemme olisi ikinä muuten osanneet löytää tietämme niin upeisiin paikkoihin. 
Söimme aamupalaksi ensimmäisenä aamuna Peggy Porschen muffinsseja, seuraavana aamuna jonotimme Notting Hillissä sijaitsevaan Farm Girl's kahvilaan ja söimme siellä niin upean aamupalan, etten edes löydä sopivia adjektiivia kuvailemaan sitä. 
Shoppailimme kaikkina päivinä ja nautimme Lontoon ihmisvilinästä. Perjantaina lähdimme katsastamaan lontoolaisen yöelämän ja Covent Gardenin paikalliset pubit. Parempaa matkaseuraa saa kyllä kissojen ja koirien kanssa etsiä.

Jacket: Pull&Bear
Jumpsuit: Bershka
Bag: Nelly
Shoes: H&M

Now playing: Migos - Stir Fry


xoxo eve

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä